CHEESECAKE BROWNIE HJERTE

Dette cheesecake brownie hjertet kombinerer to av mine favorittdesserter. Dessuten er det enkelt å lage!

INGREDIENSER

Brownie:
1 pakke brownieblanding
Egg*
Smør*

*Følg instruksjonene fra pakken

Cheesecake:
1 pakke kremost
1 dl sukker
1 egg
1/2 ts vaniljeekstrakt
Dryss eller bær – valgfritt

INSTRUKSJONER

  1. Begynn med å forvarme ovnen til 180 grader.
  2. Tilbered deretter brownieblandingen i henhold til instruksjonene på pakken.
  3. Tilsett den tilberedte brownie-deigen i en lett smurt form. (Jeg brukte en hjerteformet form her, men en 30×20 cm form vil fungere like bra.)
  4. I en stor bolle, visp sammen kremost, sukker, egg og vaniljeekstrakt til en jevn masse.
  5. Legg skjeer av kremostblandingen på toppen av brownie-røren.
  6. Bruk en tannpirker til å virvle kremostblandingen inn i røren.
  7. Stek i henhold til pakkens bruksanvisning, og legg til ytterligere 4-5 minutter for å kompensere for kremostlaget.
  8. Ta ut av ovnen og la avkjøle i 5-10 minutter før du tar den ut av formen.
  9. Topp med dryss eller bær for litt ekstra farge og fordi det er gøy.

Lykke til! / Marianne