Dette cheesecake brownie hjertet kombinerer to av mine favorittdesserter. Dessuten er det enkelt å lage!
INGREDIENSER
Brownie:
1 pakke brownieblanding
Egg*
Smør*
*Følg instruksjonene fra pakken
Cheesecake:
1 pakke kremost
1 dl sukker
1 egg
1/2 ts vaniljeekstrakt
Dryss eller bær – valgfritt
INSTRUKSJONER
- Begynn med å forvarme ovnen til 180 grader.
- Tilbered deretter brownieblandingen i henhold til instruksjonene på pakken.
- Tilsett den tilberedte brownie-deigen i en lett smurt form. (Jeg brukte en hjerteformet form her, men en 30×20 cm form vil fungere like bra.)
- I en stor bolle, visp sammen kremost, sukker, egg og vaniljeekstrakt til en jevn masse.
- Legg skjeer av kremostblandingen på toppen av brownie-røren.
- Bruk en tannpirker til å virvle kremostblandingen inn i røren.
- Stek i henhold til pakkens bruksanvisning, og legg til ytterligere 4-5 minutter for å kompensere for kremostlaget.
- Ta ut av ovnen og la avkjøle i 5-10 minutter før du tar den ut av formen.
- Topp med dryss eller bær for litt ekstra farge og fordi det er gøy.
Lykke til! / Marianne