ADAMS MATKASSE

AdamsMatkasse er en av Norges mest populære matkasseleverandører. De tilbyr ferske råvarer av høy kvalitet og inspirerende oppskrifter som gjør det enkelt å lage godemiddager hjemme.

Les mer om Adams Matkasse

Historie

Adams Matkasse ble grunnlagt i 2013 av den norske kokken Adam Bjerck. Bjerck er lidenskapelig opptatt av matlaging, men fant ut at mange slet med å planlegge måltider og handle inn mat. Han ønsket å skape en løsning som gjorde det enkelt og tilgjengelig for alle å lage sunne og deilige måltider.

Matkasser

Adams Matkasse tilbyr flere forskjellige matkasser som passer for ulike behov. De har kasser for to personer, familier og vegetarianere, og alle kassene inneholder ingredienser til flere middager i uken. Hvor mange middager du ønsker velger du selv, minst tre og maks fem. Du kan velge mellom enkel-, middels-eller avansert-kasse, avhengig av hvor mye tid og innsats du vil legge i matlagingen.

Hva koster Adams Matkasse?

Prisen på Adams Matkasse avhenger av hvilken type kasse du velger, hvor mange middager du ønsker og hvor mange personer som skal spise. Prisene vil variere fra uke til uke, men du kan alltid finne de siste prisene på hjemmesiden deres. Det er også mulig å bruke rabattkoder for å få en reduksjon på Adams Matkasse pris.

Adams Matkasse rabatt og rabattkode

Hvis du er interessert i å prøve Adams Matkasse, kan det være lurt å sjekke om det er noen tilbud eller om det finnes en god Adams Matkasse rabattkode. Adams Matkasse tilbud er ofte til både nye og eksisterende kunder, som for eksempel gratis prøveuke. Du får også Adams Matkasse rabatt på første kasse. Sjekk deres nettside eller følg dem på sosiale medier for å holde deg oppdatert på de siste tilbudene.

Meny Adams Matkasse

En annen fordel med Adams Matkasse er at de tilbyr en variert meny hver uke, med spennende og sunne oppskrifter. Hva du får avhenger av hvilken eske du velger, og du kan selv tilpasse kassen etter eget ønske. Eskene er også tilpasset spesielt kosthold, slik som allergier og spesielle behov. Du kan blant annet velge mellom glutenfri og laktosefri esker som inneholder allergivennlig mat. På hjemmesiden finner du til enhver tid oversikt over ukens kasser, hva de inneholder, og hvilke middagsretter du kan velge mellom.

Adams Matkasse erfaringer

Kunder av Adams Matkasse er fornøyde kunder som er glade for å dele sine erfaringer med matkassene. Mange roser selskapet for å tilby ferske og sunne ingredienser av høy kvalitet, samt enkelheten og bekvemmeligheten med å få alt levert rett hjem til deg. Flere kunder gir også positive tilbakemeldinger på oppskriftene somfølger med matkassene, og sier at de er enkle å følge og resulterer i deilige måltider.

Levering

Adams Matkasse leverer til de fleste delene av Norge, og du kan velge mellom ukentlige, to-ukentlige eller månedlige leveranser. I enkelte deler av landet kan du og velge mellom å få matkassen levert på søndag eller mandag. Du kan også pause eller avbryte abonnementet når som helst. Levering er gratis, og matkassene pakkes i isolerte bokser for å sikre at ingrediensene holder seg ferske undertransporten.

No coupons found.