ALLENTE

Selskapet Allente Norge tilbyr et bredt utvalg av TV-kanaler via satellitt og strømmetjenester i hele Norden. Dette inkluderer både sport, nyheter, underholdning og filmer som dekker ethvert behov.

Les mer om Allente

Selskapet ble grunnlagt i 2020, men har raskt blitt til én av Nordens største TV-tilbydere. I tillegg til TV- og streamingtjenester, tilbyr de også trådløst bredbånd til private kunder og bedrifter med høy hastighet og pålitelig dekning. Allente pris er tilgjengelig for de fleste, og varierer basert på hvilken kanalpakke og tilbud som velges.

Produkter

Hos Allente finner du både kanalpakker og strømmetjenester, i tillegg til mobilt bredbånd. De ulike pakkene kan også legges sammen, for å tilpasses kundens ønsker.

TV og streaming

Allente kanalpakker gir deg muligheten til å tilpasse din TV-pakke etter ønske og behov. Disse kanalpakkene inkluderer alt fra nyheter og sport til underholdning og film.

Allente Streaming er Allentes strømmetjeneste, som gir deg ubegrenset tilgang til en rekke filmer og TV-serier. Her finner du et bredt utvalg av innhold fra både Hollywood og nordisk film- og TV-produksjon. Tjenesten inkluderer også funksjoner som lar deg laste ned innhold til din enhet, eller å strømme innhold på flere enheter samtidig.

Streamingtjenesten gir deg tilgang til innhold fra både Viaplay og HBO, i tillegg til TV2 Play.

TV via parabol

Dersom du ønsker en tradisjonell TV-pakke, kan du velge TV Allente. Med denne pakken får du TV via parabol, og kan velge mellom ulike pakker.

Basic-pakken gir deg alle de vanlige norske TV-kanalene, mens Standard gir flere kanaler i tillegg til streaming i samme pakke. Er du derimot ute etter mer underholdning, kan Allente TV Large være et bedre alternativ. Slik vil du både få fler kanaler, inkludert sport og streamingtjenester. Denne pakken kan benyttes fritt i hele EU, og er tilgjengelig med Allentes egne applikasjon.

Allente pris

Prisene for TV- og strømmetjenestene hos Allente varierer avhengig av tjenesten du velger. Nye og eksisterende kunder vil kunne finne gode tilbud og rabatter, og mer informasjon om Allente priser finner du på nettsiden.

De fleste av tjenestene har ingen bindingstid, og du kan enkelt endre eller avbestille abonnementet ditt når som helst. For å sikre at du får med deg alle Allente tilbud, kan du melde deg på nyhetsbrevet deres. På denne måten vil du kunne spare penger med Allente rabatt, samt finne noe som passer deg eller hele familien.

Kundeservice

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp, er det enkelt å komme i kontakt med Allentes kundeservice. Dette kan du gjøre via telefon, e-post eller chat, og tjenesten er tilgjengelig på både norsk, dansk, svensk og finsk.

Allente
TV og bredbånd fra Allente
Varemerke
Allente leverer TV, streaming og internett til over en million kunder i Norden.