ARK BOKHANDEL

Bokhandelen ARK er Norges største bokhandelkjede, og er tilgjengelig både i fysiske butikker over hele Norge og via nettbutikk. Her du kan du kjøpe bøker i alle formater, enten du foretrekker fysiske bøker i enten hardcover eller pocket, e-bok eller lydbok. Både i butikkene og på nett kan du finne fram til din ARK bok selv, men du kan også få tips og anbefalinger fra ansatte.

Les mer om ARK Bokhandel

Bredt utvalg

ARK tilbyr flere millioner produkter. Du finner bøker i en rekke kategorier, både innen skjønn- og faglitteratur, på norsk, engelsk og flere andre språk. ARK har et spesielt fokus på barnebøker, og ønsker å legge til rette for leselyst hos barn fra tidlig alder. Bokhandlen har også skolebøker tilgjengelig. I bokhandelen finnes pensumbøker til hele grunnskolen, videregående skole, i tillegg til en del voksenopplæring.

ARK er mer enn bøker. Her finner du også det du trenger av kontorrekvisita, spill, puslespill og leker. Hvis du er på utkikk etter hobbyartikler, er også dette tilgjengelig i din nærmeste ARKbokhandel.

ARK tilbud

I løpet av året har ARK flere kampanjer som er tilgjengelige for alle kunder. Disse gjelder i alle ARK butikker og i nettbutikken. Du kan også registrere deg i kundeklubben. Som ARK-venn får du tilgang til flere tilbud og informasjon om ARK salg. Du får jevnlig tilsendt nyhetsbrev med invitasjoner til arrangementer og konkurranser, i tillegg til varer med ARK rabatt.

ARK er også med på det store Mamuttslaget som arrangeres i slutten av februar og ut i mars. Salget arrangeres av flere bokhandler i landet, og kan by på tilbud på både bøker og spill.

Levering og frakt

Varer kan sendes direkte til postkassen din. Hvis pakken er for stor for postkassen, blir den levert til ditt nærmeste utleveringssted. Ved forsendelse beregnes fraktkostnad i kassen. Over et gitt beløp kan du få varene tilsendt fraktfritt. Du kan også bestille “klikk og hent” og hente varen i din valgte ARK butikk helt kostnadsfritt.

Retur av varer

Du kan returnere uskadede varer i din ARK bokhandel. Det finnes flere måter å gjøre dette på, du finner informasjon og betingelser på nettsiden. Merk at returretten ikke gjelder e-bøker og lydbøker.

ARK kundeservice

Hvis du trenger å kontakte kundeservice, er dette mulig via e-post eller telefon. Henvendelser besvares på hverdager. Det er selvfølgelig også mulig å få hjelp fra ansatte i de fysiske butikkene.

Bærekraftig bokhandel

ARK samarbeider tett med leverandører og samarbeidspartnere for å nå FNs bærekraftsmål, og stiller tydelige krav til at de kan levere på ARK sine samfunns- og miljøkrav. Bokhandelen har også en likestillingsprofil som skal sikre en trygg arbeidsplass for alle, og en bedrift hvor alle er velkomne.

No coupons found.