BRILLELAND

Optikerkjeden Brilleland er én av Norges ledende optikerkjeder. Selskapet ble etablert i 1985, og i dag finnes det over 70 butikker i hele landet. Brilleland tilbyr produkter innen briller, kontaktlinser og solbriller i butikk og på nett. Bedriften tilbyr også behandling av synet. I butikkene er de ansatte autoriserte optikere med spesialkompetanse. Mange ansatte har blant annet spesialisert seg på kontaktlinser, progressive briller og synstrening.

Les mer om Brilleland

Produkter

I en Brilleland-butikk kan man få hjelp til å finne produkter som passer for ethvert behov. Noen trenger kun briller når man leser eller ser på TV, og i en Brilleland-butikk vil optikere gi god informasjon og veiledning.

Briller og solbriller

Brilleland tilbyr briller og solbriller som passer for dame, herre og barn. Her kan man finne merker slik som Ray-Ban, Hugo Boss og DbyD. Man kan også velge mellom for eksempel firkantede briller, cateye-briller og runde briller. Utvalget i Brilleland briller finner man både på nett og i butikk.

Det finnes også et brilleabonnement, som gjør at man kan leie briller eller solbriller til en fast månedspris. Her kan man få fordeler i form av inkluderte synstester med mer. Mer informasjon om dette abonnementet finner du på hjemmesiden.

Linser

Brilleland tilbyr flere typer kontaktlinser i nettbutikken, som endagslinser, 14-dagerslinser og månedslinser. Optikere i butikk vil kunne gi råd og veiledning i kontaktlinsebruk, og hvilket produkt som passer best til hver enkelt. Brilleland har også et eget linseabonnement med flere fordeler. Mer informasjon om fordeler knyttet til kontaktlinseabonnement finner man på nettsiden.

Synstest hos Brilleland

Det anbefales å sjekke synet jevnlig hos optiker, gjerne hvert andre år og ved mistanke om synsendringer. Brilleland tilbyr en gratis elektronisk synstest som tar to minutter å gjennomføre. Denne testen heter synstest Brilleland, og gir svar på om man trenger en grundigere synsundersøkelse. Her vil man altså få informasjon om det er sannsynlig eller ikke at man trenger briller. Det er både gratis og uforpliktende å gjennomføre denne synstesten.

Full synsprøve

For alle som ønsker en full synsprøve, vil det ta omtrent 30 minutter å gjennomføre en grundig Brilleland synstest. Studenter får en Brilleland rabatt på synsundersøkelsen, og oversikt over Brilleland synstest pris finner man på hjemmesiden.

Eventuelle behov for briller eller linser vil bli fulgt opp, og opplæring i bruk av kontaktlnsser vil bli gitt av autoriserte optikere.

Tilbud

Hos Brilleland kan man finne en rekke gode tilbud på kontaktlinser, briller, synsundersøkelse og abonnement. Sjekk ut nettsiden for å få oppdatert informasjon om dagens Brilleland tilbud og Brilleland salg.

No coupons found.