CDON

Dette er en nettbutikk med mer enn 1 700 leverandører som selger millioner av varer innen de fleste kategorier, som spill, musikk, film, interiør, leker, bøker og mye annet. Her finner du kjente merkevarer i alle priskategorier, i et bredt utvalg som gjør det lett å finne noe du liker.

Les mer om CDON

Nye CDON tilbud hver dag

Hver dag oppdateres dagens deal med nye rabatterte varer. Størrelsen på rabatten vil variere, men de utvalgte varene har blitt satt ned i pris i løpet av de siste syv dagene. Du kan søke på kategori eller bruke andre filtre som pris eller merkevare for å finne fram til den tilbudet du er ute etter, med best CDON rabatt.

Alltid tilgjengelig kundeservice

CDON har mange leverandører, og betingelsene for kjøpet kan derfor variere. Som kunde skal du uansett alltid føle deg trygg, og du kan kontakte CDON via chat eller e-post for å snakke med selger. Du skal få svar på din henvendelse innen maksimalt to arbeidsdager.

Hvis flere leverandører har samme vare til salgs, kan du sammenligne prisene direkte. Da kan du se om det er CDON eller en annen leverandør som selger varen.

Betaling, levering og retur

CDON har flere mulige fraktalternativer, og hvilke du kan velge avhenger av hvilke avtaler selgerne har. Når det gjelder betalingsmetoder, er det vanligvis mulig å velge mellom flere alternativer. I kassen vil du få informasjon om hvilke som gjelder for varene i handlekurven din, og alle betalingsmetodene er trygge å bruke.

Du har alltid angrerett på kjøp, i henhold til angrerettloven. Hvis du ønsker å returnere varen, finner du informasjon om hvordan dette gjøres på nettsiden. Kostnaden for å returnere en vare kan variere fra selger til selger. Hvis du ønsker å kansellere bestillingen, er dette mulig så lenge ikke bestillingen har kommet for langt i forsendelsesprosessen. Det er viktig at du kontakter kundeservice så fort som mulig hvis du ønsker å endre eller kansellere bestillingen din.

Rabattkode CDON

Hvis du ønsker å få tilsendt informasjon om CDON rabatter eller CDON salg, kan du abonnere på nyhetsbrevet. Slik vil du alltid være oppdatert, i tillegg til å motta en CDON rabatt kode du kan bruke på ditt neste kjøp.

Trenger du en gave til noen som har alt, eller er du ute i siste liten? Når du kjøper gavekort fra CDON velger du selv beløpet, samt når gaven skal leveres. Mottakeren får en hyggelig hilsen og en kode som kan benyttes i hele nettbutikken.

CDON
Store rabatter!
Kampanje
Finn gode tilbud på elektronikk, verktøy, bøker og mye mer!