EN GUIDE TIL AKTIVT SOSIALT SAMVÆR I EN DIGITAL VERDEN

I dagens digitale tidsalder finnes det utallige muligheter for eldre mennesker til å være sosialt aktive og holde kontakten. Her er noen tips til hvordan du kan utforske digitale muligheter for å skape en følelse av samhold:

  1. Videomøter: Bruk plattformer som Zoom eller Skype til å holde virtuelle møter med venner og familie. Det er en fin måte å treffe og snakke med dem du er glad i, uansett hvor de befinner seg.
  2. Sosiale medier: Opprett en konto på sosiale medier som Facebook eller Instagram for å holde kontakten med venner og delta i nettsamfunnet. På Facebook finnes det mange grupper som fokuserer spesielt på eldres interesser.
  3. Digitale kurs: Utforsk nettkurs for å lære nye ferdigheter eller fordype deg i et emne. Det er også en fin måte å møte likesinnede og utvide det sosiale nettverket ditt på.
  4. Spill og underholdning: Spill online med venner eller delta i digitale arrangementer og underholdningsprogrammer for å skape glede og latter.

Ved å ta i bruk digitale muligheter kan eldre opprettholde meningsfulle sosiale relasjoner og være en del av det moderne samfunnet på en måte som er både morsom og givende.