EN VIDUNDERLIG RABARBRAPAI

🌾 Oppdag en fantastisk rabarbraoppskrift! 🌾

Hei alle herlige venner!

Rabarbraen er i sesong, og det finnes ingen bedre mÄte Ä nyte de syrlige stilkene pÄ enn med en deilig og enkel oppskrift som alle kan lage hjemme. Her er et tips til en klassisk rabarbrapai som tar deg tilbake til barndommens somre.

Rabarbrapai

Ingredienser:

500 g rabarbra, skÄret i biter
1 dl sukker
2 ss potetmel
150 g smĂžr
3 dl hvetemel
1,5 dl havregryn
1,5 dl sukker


GjĂžr som fĂžlger:

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.
  2. Legg rabarbrabitene i en smurt paiform.
  3. Bland 1 dl sukker og potetmel og dryss over rabarbraen.
  4. Smelt smĂžret i en kjele. Bland deretter hvetemel, havregryn og 1,5 dl sukker i smĂžret til en smuldret masse.
  5. Fordel smuldreblandingen jevnt over rabarbraen.
  6. Stek i midten av ovnen i ca. 25-30 minutter, til paien er gyllen og rabarbraen er myk.
  7. Server med vaniljesaus eller iskrem for en ekstra luksuriĂžs fĂžlelse.

Nyt denne rabarbrapaien sammen med familie og venner, og la smaken av sommer fylle hjemmet ditt! 🌞