FREDRIK & LOUISA

Fredrik & Louisa ble etablert i Oslo i 1984 og er en norskeid familiebedrift. I dag har Fredrik & Louisa over 50 butikker i hele Norge. Til sammen er det over 600 ansatte, og de har god erfaring innen skjønnhet, hudterapi og makeup. I tillegg har de stort fokus på kunder og kundeservice.

Les mer om Fredrik & Louisa

Produkter

Bedriften tilbyr blant annet produkter innenfor sminke, ansiktspleie, dufter og hår, både i de fysiske butikkene og på nett. Populære merker hos Fredrik & Louisa er Chanel, Dior, Fenty Beauty, Clarins og Yves Saint Laurent. I tillegg finnes det en rekke andre merkevarer. Ikke alle merker er tilgjengelige i de fysiske Fredrik & Louisa-butikkene, men tilgjengeligheten kan man sjekke på nettsiden deres eller ved å kontakte nærmeste butikk.

Tilbud

Både på nett og i fysiske butikker så er det hele tiden gode Fredrik & Louisa tilbud å finne. På nettbutikken er det regelmessige Fredrik og Louisa rabatt på kjente merkevarer slik som Lancôme, Fenty Beauty, Escada, Yves Saint Laurent og Marc Jacobs. Her finner man rabatter på inntil 60 %.

I nettbutikken får du en god oversikt over Fredrik & Louisa salg, og de aller beste rabattene. Ved å melde seg inn på nyhetsbrevet får man også jevnlige salg- og tilbudsoppdateringer rett inn i din epost-innboks. Mer informasjon om nyhetsbrevet finner du på hjemmesiden deres, Fredrik og Louise

Kundeklubb

Fredrik & Louisa har også en kundeklubb som gir gode fordeler og tilbud. Her har man mulighet til å opptjene poeng på kjøp. Etter hvert som man opptjener poeng så vil man kunne hente ut bonussjekker. Ved å logge inn på Min Konto via nettsiden deres eller via app så får man oversikt over poeng man har opptjent. I kundeklubben så skal man heller ikke se bort ifra at det kan dukke opp en Fredrik og Louisa rabattkode innimellom. Informasjon om kundeklubben finner man på nettsiden (rabattkode Fredrik og Louisa).

Levering

Hos Fredrik & Louisa er det enkelt å bestille varer på nett. Her kan man velge mellom å få pakken tilsendt rett hjem eller hos nærmeste leveringssted. Oppgitt leveringstid er 1-7 dager, og man har mulighet til å spore pakken. Man kan også bestille varer via nettsiden og deretter hente varene hos nærmeste butikk.

Det er 30 dagers åpent kjøp og gratis bytte og retur. Man kan også oppnå gratis frakt hvis man handler varer for over en viss sum, mer informasjon om dette og andre gode tilbud finner du på hjemmesiden deres.

Fredrik & Louisa
Nye rabatter på populære produkter
Kampanje
Gode priser på hudpleie, makeup og parfyme.