GODT LEVERT

Alle råvarer du tenger for å lage middag samles i en Godt Levert matkasse. En rask og enkel måte å få gjennomført både planlegging og handling av ukens middager.

Les mer om Godt Levert

Hva er Godt Levert?

Godt Levert er en norsk matleveringstjeneste som leverer middag og dagligvarer rett på døren. De tilbyr et utvalg retter som passer ulike kosthold og preferanser. Man kan velge mellom vegetariske, veganske, kjøtt- og fiskeretter, samt mellom raske og enkle til mer omfattende og tidkrevende retter. Ditt abonnement kan skreddersys etter ditt behov. Godtlevert hjelper deg å spare tid når det kommer til mat i hverdagen.

Fordeler med Godt Levert

En av de største fordelene med Godt Levert er at du selv velger når du ønsker å motta maten din. Du kan bestille maten dagen før eller opptil fire uker i forveien. På den måten kan du selv velge hvilken dag og tidspunkt som passer best for deg å få levert maten. Dette gjør det enkelt å planlegge måltidene dine og unngå stresset med å måtte planlegge, handle og lage mat i en ellers travel hverdag.

Samlet sett er Godt Levert en flott tjeneste for alle som ønsker å spise sunn og næringsrik mat uten å måtte bruke tid på matlaging og planlegging av handleliste. Med Godt Levert får du hjelp til å spise variert, men fremdeles tilpasset egne ønsker og behov. Tilgang til nye retter og oppskrifter gir muligheter for matopplevelser både for store og små.

Om man så har andre særegne behov, slik som allergier, har man også muligheten til å filtrere for dette. Preferanser og ønsker i forhold til kjøkken, typen retter, tidsbruk og liknende kan man også enkelt legge til. Man velger selv om man ønsker en bestemt kasse eller velge middager selv.

Gode råvarer får du til Godt Levert pris med et abonnement hos Godt Levert. Godt Levert priser varierer avhengig av hvilken matkasse du velger. Et abonnement kan virke prisgunstig ettersom man unngår handling på tom mage. Når måltidene er planlagt og tilpasset, kan man og oppleve å kaste mindre mat. Dette sparer man penger på.

Godt Levert fokuserer på bærekraft og miljøvennlighet. De jobber aktivt med å redusere matsvinn, og bruker kun råvarer av høy kvalitet fra lokale produsenter og leverandører. Videre bruker de gjenbruksvennlige emballasjer og jobber for å minimere miljøpåvirkningen av tjenesten.

Rabattkode Godt Levert

I enkelte tilfeller kan man dessuten få tilgang til en Godt Levert rabattkode. Da vil man få en Godtlevert rabatt, hvilket vil kunne gi muligheten for billigere matkasser for en periode eller enkeltvis rabattert pris.

Hvor leverer Godt Levert?

Godt Levert leverer matkasser over hele Norge. I største deler av landet leveres de mandager om ettermiddagen/kvelden. Noen steder tilbys også levering søndager i samme tidsrom, eller mandager om formiddagen. I tidsrommet for levering trenger du ikke være hjemme, men det er viktig å være tilgjengelig på telefon.

Adams Matkasse vs Godt Levert

De to matkasseleverandørene tilbyr liknende konsept. Begge tilbyr en rekke muligheter. Pris, kvalitet og variasjon er noe å vurdere. Hvilken matkasseleverandør man foretrekker vil i aller høyeste grad være individuelt.

No coupons found.