HELLOFRESH

Matkasseselselskapet HelloFresh har sin opprinnelse fra Tyskland, og leverer matkasser med gode ingredienser og råvarer til en rekke land i Europa. Selskapet ble opprettet i 2011, men virksomheten ble først lansert i Norge i 2021. I tillegg til å levere matkasser i en rekke europeiske land, distribuerer HelloFresh matvarer også til USA, Australia, Canada og New Zealand. Selskapet har flere millioner kunder hver eneste uke.

Les mer om HelloFresh

Ferske og lokale råvarer

Matvarene som leveres til kundene er ferske og lokale råvarer. Det vil si at kjøttet som leveres i matkassene er norskproduserte, og varene er kortreiste. HelloFresh har fokus på kortreist mat, fordi det er både bærekraftig og smakfullt.

I matkassene får man enkle middagsoppskrifter og oppskriftsbilder som skal følges trinn for trinn. Man finner også informasjon om næringsinnholdet i måltidene. Om man er allergisk mot noe, er det enkelt å finne informasjon som gjør at man kan erstatte et måltid med noe som passer ens eget behov. Ved å benytte seg av et slikt HelloFresh tilbud, slipper man unødvendige handleturer til butikken. I tillegg kan et slikt konsept bidra til mindre matsvinn, da varene leveres i porsjonsstørrelser.

Matkasse-abonnement

I dette matkasse-konseptet har man mulighet til å velge middager ut ifra egne preferanser. HelloFresh tilbyr forskjellige matkasser i følgende kategorier:

  • Vegetarisk
  • Familievennlig
  • Raskt og enkelt
  • Kjøtt og grønt
  • Kalorismart
  • Fisk og grønnsaker
  • Mest grønnsaker

Skreddersy eget abonnement

Hos HelloFresh kan man enkelt skreddersy sitt eget matkasse-abonnement, enten på nettsiden eller i appen. Her velger man antall personer man skal lage mat til, samt antall middager man skal lage per uke. Det er også mulig å hoppe over uker eller sette abonnementet på pause. Abonnementet kan også oppsies når som helst.

Skreddersy egne ukemenyer

Det er også mulig å skreddersy egne ukemenyer framfor å velge blant tilgjengelige matkasser i de ulike kategoriene. Da setter man sammen egen matkasse på nettsiden eller i appen. Oppskriftene er forskjellige fra uke til uke, og hver uke kan man velge mellom 25 ulike måltider fra det norske kjøkken eller oppskrifter fra hele verden. Man kan også velge mellom et utvalg vegetariske oppskrifter om ønskelig.

Tilbud, rabatter og HelloFresh priser

På de første matkassene man bestiller, får man HelloFresh rabatter. Prisen per matkasse beregnes basert på antall personer og oppskrifter man velger. Mer informasjon om HelloFresh rabatt og priser HelloFresh finner man på hjemmesiden.

Som kunde i HelloFresh kan man invitere venner. Da kan både du og din venn få rabatt på neste matkasse. Besøk hjemmesiden eller appen for mer informasjon om verving.

Levering

HelloFresh leverer matkassen helt hjem. Om man ikke er hjemme under levering inneholder matkassene isolering og isposer, slik at ingrediensene fremdeles skal kunne benyttes. Varene kan leveres til store deler av Norge, men områder nord i landet kan være utilgjengelige. På hjemmesiden er det listet opp en stor oversikt over tilgjengelige leveringssteder fra A til Å, og selskapet utvider leveringssteder kontinuerlig.

Med en rabattkode kan man også få Hello Fresh gratis levering. På hjemmesiden finner man også oppdatert informasjon på Hello Fresh pris og HelloFresh rabattkode.

HelloFresh
Spar opptil 1549 kr på 5 kasser!
Kampanje
Skreddersy ukesmenyen din med HelloFresh, og få alt du trenger levert på døra.