ICE

Det norske industrikonsernet Lyse AS er eiere av teleselskapet ice. Hovedkontoret deres ligger i Nydalen, sentralt i Oslo. I tillegg til ice eier Lyse AS også Altibox, Lyse og Smartly. Tilbudet som ice-selskapet tilbyr sine kunder er svært bredt, med flere mobilabonnement i tillegg til ice mobilt bredbånd.

Les mer om ice

ice Norge

Det har fra begynnelsen av lanseringen av mobiltelefoni og utbyggingen av et stadig større og kraftigere mobilnett, vært en satsing om å utfordre det norske mobilmarkedet. Dette er noe ice har fått til. I løpet av de første syv årene har ice som mobiloperatør fått over 700 000 kunder på landsbasis. Mobilnettet er utviklet og utarbeidet av Lyse AS, og har havnet på 16. plass på verdensbasis.

ice mobilabonnement

Det finnes flere ulike abonnement som følger ice mobil. Du kan velge blant flere forskjellige abonnementer, og kan enkelt tilpasse disse til deg og dine behov.

ice tilbyr et eget mobilabonnement for deg under 29 år, som kalles iceUng. Dersom du benytter mye data i løpet av måneden, kan det være hensiktsmessig å sjekke ut iceMax. Her kan du selv velge hastigheten på dataen, som er helt ubegrenset.

Dersom du ønsker å finne et telefonabonnement til et barn, tilbyr icemobil abonnementet iceJunior. Her kan du velge om du vil gi fri tale til alle numre, eller tre utvalgte. Velger du å begrense tilgangen barnet har til telefonen ved å begrense antall nummer de kan ringe, vil abonnementet være kostnadsfritt.

ice mobilabonnement priser finner du mer informasjon om på deres nettsider. Her vil du også finne oppdaterte ice tilbud mobil og ice priser for øvrige tjenester.

ice mobiltelefoner

Teleselskapet ice har også en egen nettbutikk der du kan handle mobiltelefoner. Her kan du velge om du vil kjøpe mobil med eller uten abonnement. Dersom du kjøper telefonen med et abonnement fra ice telefon, betaler du en sum for telefonen i abonnementet. Avtalen løper over 12 måneder.

ice mobil bredbånd

Dersom du ønsker tilgang til internett når du er på ferie, på hytta eller andre steder uten fibernett, kan et mobilt bredbånd fra ice være en god løsning. Dette vil gi deg tilgang til internett alle steder der du har mobildekning. Det er ingen begrensninger i hvor du kan benytte deg av det mobile bredbåndet.

ice tilbud

Selskapet tilbyr en rekke ulike tilbud for både nye og eksisterende kunder. For at du skal være fornøyd med valget du tar dersom du velger å bytte over, tilbyr ice en prøveperiode, som de selv kaller Prøv oss. Du kan dermed selv velge hvilket ice mobilabonnement du vil prøve ut i en bestemt tidsperiode, for en lavere pris.

ice tilbyr alltid sine kunder fri innmelding, og alle abonnement kommer uten bindingstid. Det betyr at du når som helst kan si opp, endre eller oppgradere ditt abonnement etter eget ønske.

ice rabattkode

På nettsiden til ice finner du hvilken Ice rabatt som er gjeldende til enhver tid, eller du kan melde deg på nyhetsbrevet. Teleselskapet har jevnlige kampanjer som det kan være verdt få med seg.

Ice
30 GB i 2 mnd for kun 99 kr/mnd!
Kampanje
Etter to måneder velger du abonnement du vil ha. Ingen binding.