KITCHENTIME

Vil du invitere venner og familie på middag? Bake kaker sammen med barnebarna? Da vil du kanskje ha glede av rabatterte produkter fra KitchenTime. Selskapet tilbyr kvalitetsvarer innen matlaging, baking og kjøkkeninnreding. Hos KitchenTime Norge finner du alt du trenger til kjøkkenet ditt.

Les mer om KitchenTime

KitchenTime ønsker at du tilbringer mye tid på det de kaller hjemmets viktigste rom. Kjøkkenet skal stimulere til matlaging og sosialt samvær med familie og venner. Å bruke produkter av ypperste kvalitet gjør at opplevelsen tas til nye nivåer, og gjør at du kan fokusere mer på det hyggelige rundt matlagingen.

Best på skandinavisk matlaging

KitchenTime etterstreber å tilby det beste av produkter for skandinavisk matlaging. I 2010 ble det svenske selskapet startet under navnet “Lykka”. Fram til 2012 vokste selskapet seg til å bli Nordens største kjøkkenbutikk på nett. De byttet da navn til KitchenTime, som var et mer internasjonalt navn enn Lykka. Ansatte på KitchenTime oppfordres til å selv bli godt kjent med kjøkkenet, som ifølge selskapet er hjemmets viktigste plass. Deres kjærlighet for kjøkkenet gjenspeiles i all kommunikasjon mellom selskapet og deres kunder.

KitchenTime rabattkode

Nettbutikken KitchenTime har stadig flere ulike rabattkoder tilgjengelig. For å sikre seg de beste tilbudene og kampanjene, vil disse sendes ut til kunder som ønsker å motta nyhetsbrev. Du kan enkelt registrere deg som mottaker av nyhetsbrev for å få de beste tilbudene og nyeste nyhetene først.

Variert utvalg og spennende tilbud

Til enhver tid kan du finne spennende KitchenTime tilbud på deres nettside. Det gis rabatter på kjente merkevarer og du kan gjøre et godt kjøp. Bruker du rabattkoden, får du enda lavere pris. Gå gjerne på oppdagelsesferd i butikken og finn det produktet som passer deg best. Her finnes mange produkter med KitchenTime rabatt.

Godt og variert utvalg

Du finner det meste i KitchenTime butikk på nettet. Selskapet har spesialisert seg på skandinavisk produserte kjøkkenvarer, men tar også inn varer fra andre deler av verden. Fellesnevneren er derimot at varene er håndplukket for sitt personlige preg, praktiske anvendelse og kvalitet.

Varene er laget av materialer som tåler tidens tann. Derfor er de både slitesterke, anvendelige og lette å holde i stand. De fleste av produktene tåler en runde i oppvaskmaskinen. Gjør de ikke det, vil det stå i instruksjonsmanualen til selve produktet.

Trygg handel på nett hos KitchenTime

Er du opptatt av kvalitetsvarer til gode priser, er dette butikken for deg. Det er helt trygt å handle fra KitchenTime, så ta deg en tur innom nettbutikken i dag. Vi ønsker deg god handel!

Kitchentime
Nye rabatter hos KitchenTime!
Kampanje
Se nye tilbud og kampanjer på kjøkken- og serveringsprodukter.