LYKO

Skjønnhetsbedriften Lyko tilbyr alle slags produkter innen sminke, hår, hud og parfyme både på nett og i butikk. I tillegg til sitt eget nettsted så finner man Lyko i Oslo City.

Les mer om Lyko

Frisøren Stefan Lyko etablerte nettstedet Lyko.se i 2003. Nettsiden inneholdt hårprodukter som han brukte i sin egen salong på den tiden. Etter hvert mottok nettstedet mange bestillinger og siden den gang har nettstedet vokst til å bli en ordentlig e-handelsplattform. I tillegg til én fysisk butikk i Oslo, så finnes det over 30 butikker i Sverige i dag. Gode tips og hjelp av både frisører og hudterapeuter kan man få hvis man drar innom en Lyko-butikk.

Produkter

Hos Lyko finnes det 55 000 skjønnhetsprodukter og over 1000 varemerker. Populære varemerker hos Lyko er blant annet Bare Minerals, Kevin Murphy, Lyko, Redken og Rituals. Her er det altså et bredt utvalg innen skjønnhet og hår. Lyko får stadig inn nyheter i sitt sortiment, og her kan det også dukke opp en Lyko rabattkode.

Rabatt og tilbud

Hos Lyko finner man gode Lyko tilbud både på nettsiden og i Lyko butikk. På nettsiden er det en egen side dedikert til Deals & kupp, som inkluderer mye Lyko salg og Lyko rabatt på massevis av produkter. Her kan man blant annet finne produkter til over 90% rabatt. 3 for 2-tilbud kan man også finne her.

Hos Lyko kan man enkelt finne rabattkoder på hjemmesiden, og rabattkoder (rabattkode lyko) kan benyttes både på nettet og i fysisk i butikk. Hvis man handler i en fysisk butikk så er det bare å oppgi koden i kassen. For å få tilgang til alle rabatter og tilbud så kan man registrere seg for nyhetsbrev og SMS.

Club Lyko

Lyko har også sin egen kundeklubb, Club Lyko, hvor man kan få fordeler slik som Lyko kupong og kampanjer. Det som kan være fint med dette er at man kan få personlige fordeler basert på egne preferanser. Man kan få en slik Lyko kode via SMS eller epost. Mer informasjon om Club Lyko finner man på nettsiden (rabatt kode lyko).

Levering

Estimert leveringstid når man bestiller produkter på nett er 2-5 virkedager. Lyko Norge er norskregistrert og varer man bestiller på nett vil derfor ikke medføre ekstra kostnader i form av toll eller Mva. Man kan velge mellom flere leveringsmetoder, og man har også mulighet til å oppnå gratis frakt. Mer informasjon om levering finner du på hjemmesiden.

Lyko
Nye kampanjer hos Lyko!
Kampanje
Spar penger på skjønnhetsprodukter og hårprodukter ved å benytte deg av disse nye kampanjene hos Lyko.