VINN GAVER HELE SOMMEREN!

Sommerens store gavefest er i gang hos Hej Senior, og DU er herved invitert! Hver uke skal vi dele ut flotte premier, og alle våre medlemmer kan vinne. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos Hej Senior. Konkurransene publiseres både her og på våre sosiale medier, og de ukentlige vinnerne blir kontaktet på e-post. Lykke til!

Registrer deg hos Hej Senior og bli med på sommerens store gavefest!

Manuell kaffekvern

Dette er Harios håndkvern i klassisk tredesign. Den er utstyrt med høykvalitets keramiske slipeskiver og er enkel å justere, for ønsket slipegrad. Kvernen maler fra tyrkisk kaffe (ekstremt finmalt, espresso, brygg, press og grovere)

Terrassevarmer

Denne modellen plasserer du på gulvet eller på et bord for å tilføre varme til terrassen, balkongen eller vinterhagen. Terrassevarmeren har to effektmoduser og kan brukes i både fast og oscillerende modus. Utstyrt med spissbeskyttelse og er egnet for oppvarming av et areal på 12 m². Roterer 120°.

Fugler

Denne fine lysstrengen består av fem fugler i akryl. Lyssløyfen kobles sammen med en fem meter lang tilkoblingskabel, slik at du har god bevegelsesfrihet til å plassere fuglene hvor du vil i hagen, på terrassen eller på balkongen. Fuglene utstråler en varm glød takket være den fine fargen i gult.

 

Regler og vilkår :

  • For å bli med i konkurransen må du være registrert etter 31.05.2023.
  • Hvis du allerede er registrert før 01.06.2023, kan du bli med i trekningene ved å følge oss på Facebook eller Instagram.
  • Kun én deltagelse per person.
  • Vinneren kontaktes på e-post og må svare med full adresse for å motta premien.
  • Vinnerne godkjenner at fornavn publiseres på denne siden og på sosiale medier.