NEXTORY

Svenskbaserte Nextory er den eneste uavhengige boktjenesten i Norge som tilbyr en strømmetjeneste for både e-bøker og lydbøker. Tjenesten ble startet opp i Stockholm begynnelsen av september 2015 av Shadi Bitar og Ninos Malki. Nextory har flere hundre tusen titler i katalogen sin, i en rekke ulike kategorier.

Les mer om Nextory

jenesten har vokst til å bli én av de største plattformene for lydbøker og e-bøker i Norden. De har vunnet flere priser, inkludert Årets app i 2019. Selskapets visjon er å gjøre bøker mer tilgjengelig for et bredere marked, samt å gjøre leseropplevelsen hyggeligere for flere.

Nextory app

For å lese eller lytte til bøker på Nextory, kan du laste ned Nextory app. Her kan du velge om du ønsker å lese boka som e-bok, eller å lytte til den som lydbok. Appen finnes både til Android og iOS, og alle titlene kan lasted ned på mobilen eller nettbrettet. På denne måten akn du lese dem uten å være koblet til internett.

Nextory rabatt

Dersom du ønsker å prøve tjenesten, kan du benytte deg av en prøveperiode som lar deg teste ut Nextory gratis i en bestemt periode. Meld deg på nyhetsbrev eller ta kontakt med kundeservice for å finne Nextory rabattkode.

Nextory tilbud

Kunder kan velge mellom forskjellige typer abonnementer, avhengig av ønske og behov. Alle abonnementene kommer uten bindingstid, så du kan si det opp eller endre når du vil.

Sølv

Dette er Nextorys rimeligste alternativ, som lar deg lese og lytte i inntil 30 timer i måneden. Her kan det opprettes opptil fire profiler, men det er kun én profil som kan bruke appen om gangen. Dette er dermed et godt alternativ for individuelle brukere.

Gull

Dersom du ønsker å lese og lytte litt ekstra i måneden, kan du velge abonnementet Gull. Også her er det mulig å ha inntil fire profiler, men kun én profil kan bruke appen til enhver tid. Her kan du imidlertid lese og lytte så mye du ønsker i løpet av måneden.

Familie

Er det flere leseglade i familien, kan Nextory Familie være et bedre alternativ. I tillegg til at tjensten tilbyr en rekke titler for både store og små, gir dette abonnementet muligheten til å lese og lytte ubegrenset i måneden, og tillater inntil fire profiler. Med dette kan imidlertid to til fire profiler bruke appen samtidig.

Nextory vs Storytel

Boktjenesten Nextory er én av Storytels største konkurrenter i Norge, da sistnevnte kun tilbyr lydbøker. Det brede utvalget av titler og tilbud legger grunnlaget for gode Nextory erfaringer.

Nextory
Prøv gratis i 30 dager
Kampanje
Nextory har markedets største utvalg av lyd- og e-bøker, og for en fast månedspriskan du lese og lytte på så mange bøker du ønsker. Prøv gratis i 30 dager!