NORLI

Bokhandleren Norli har lange tradisjoner her i Norge og har med sine vel over 180 butikker et godt kundedekke over landet. Bokhandelen ble grunnlagt i 2000, og har siden den gang bare vokst og vokst. I dag er bokhandelen driftet av organisasjonen Aschehoug. Norli bokhandel tilbyr spennende titler og nyheter. Du vil også kunne handle alt du behøver innen kontorrekvisita, skrive- og tegnesaker og spill i en Norli butikk.

Les mer om Norli

Norli bøker

Bokhandelen Norli er opptatt av å gi deg som kunde et bredt spekter å velge mellom innen både fag- og skjønnlitteratur. Hos Norli kan du finne pensumbøker, skolebøker, aktivitetsbøker og tegnebøker. I tillegg får du et bredt utvalg av nyheter i litteraturverden, men kan også finne gode og velkjente klassikere. Norli tilbyr bøker og materiell til alle, uansett alder. I tillegg finner du en rekke ulike leker og annet til de aller minste i bokhandelene til Norli.

Norli bokhandel har som mål å være til hjelp og gi god veiledning til alle som er innom bokhandlerne sine. Derfor vil du som kunde alltid møte personer som arbeider i bokhandelen med stor kunnskap og kompetanse.

Norli rabattkoder

Dersom du benytter deg av funksjonen “Klikk og hent” kan du bestille bøker og få opptil 12,5% rabattkode Norli på prisen du ellers ville betalt i butikk. Norli har også en egen eksklusiv kundeklubb det er gratis å være medlem i. Her vil du kunne motta spennende Norli tilbud og Norli rabatter fra tid til annen.

Gjennom året har Norli i tillegg løpende flere ganger ulike kampanjer som blant annet 40% på spill. Du vil også kunne finne eksklusive rabattkoder i nyhetsbrevet de sender ut som vil være gjeldende på nett og i butikk. Enkelte rabattkoder vil være tilgjengelig kun på nett. Du kan fritt få tilsendt din ordre helt fraktfritt til din Norli bokhandel.

Norli salg

Hvert år vil det innen bokbransjen bli gjennomført Mammutsalg. Her vil alle bokhandlere, inkludert Norli, selge bøker til svært rabatterte priser opptil 70%. Dette salget finner sted hvert år, vanligvis i slutten av februar og inn i mars. I løpet av salget vil du finne spennende titler innen flere sjangre, både skjønnlitteratur og sakprosa, fra tidligere år. Mulighetene for å spare store summer på dette er absolutt til stede og vil for mange være den beste Norli rabattkode gjennom året.

Gratis “klikk og hent”

Du kan enkelt se lagerstatus på bøker og utvalget til Norli ved å gå inn på deres hjemmesider. Da vil du også kunne finne lagerstatus på den bokhandelen som er nærmest deg. Du kan fraktfritt få tilsendt bøker til en ønsket Norli bokhandel gjennom ordningen “Klikk og hent”.

Norli
Tilbud på gode bøker
Kampanje
Hos Norli finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Alltid et stort utvalg av bøker på tilbud.