OM OSS

Legg til din overskrift her

VÅR VISJON

Vi på Hei Senior streber etter å gi alle over 55 år muligheten til å enkelt finne inspirasjon, tilbud og rabatter innen alt fra reise og mat til trening, klær og underholdning. Vi samarbeider kun med anerkjente varemerker for at du som kunde skal kunne føle deg trygg når du handler.

 

Vår visjon er å hjelpe alle til en enklere, smidigere og morsommere hverdag.

VENNENE PÅ HEI SENIOR

HEI SENIOR I TALL

Vi streber alltid etter å bli bedre og å tilby mer til alle over 55 år. Følg utviklingen vår her.

Rabatter
250 +
Medlemmer
125 K+
Samarbeidspartnere
200 +

DETTE SIER VÅRE MEDLEMMER

5/5
Fant umiddelbart flere interessante rabatter og ei god bok jeg har lett etter. Tok vårquizen (som kunne ha gått bedre 😉 ) og fikk da litt sommerfølelse og kjøpte noen blomster. God og smidig nettside!
Kirsten
5/5
Helt topp! For et sted Hei Senior er. Der finnes alt. Søkte etter garn og fant det på Adlibris til gode priser. Min bestilling kom raskt.
Mariann
SAMARBEIDSPARTNERE

VIL DU TILBY EN RABATT ELLER GJØRE EN KAMPANJE PÅ HEI SENIOR?

MØT TEAMET

Vi som jobber med Hei Senior

Marianne

HUNDEELSKER

Elsker å jobbe med produktene jeg liker og å sette kunden i fokus. Kontakt meg gjerne hvis du har et spørsmål om Hei Senior eller om du eventuelt bare vil prate om hunder 😉

Jacob

REISER ER LIVET

Jeg prøver å reise og oppleve så mye som mulig, men har også en brennende interesse for å gjøre verden til et bedre sted. Kanskje vi kan hjelpe til?

Ann-Marie

MUSIKK OG MAT

Danseband eller rock avhenger litt av anledningen, men det finnes alltid god mat som passer. Jeg vil at alle skal ha det så godt som mulig, og jeg blir fornøyd når du er fornøyd.

Kristofer

FOTBALL OG SUDOKU

Har raske bein, selv om jeg ikke er noen fotballproff. Kombinerer trening med sudoku og puslespill, så bare ta kontakt om du har noe å løse eller bare vil sende inn en vanskelig gåte.

SAMARBEIDSPARTNERE

ET UTVALG AV VAREMERKER

aller
OneCall
Fabel
Allente
InkClub
Elon
Ice
VetZoo