PENSJONISTRABATTER BRILLER

Briller er noe som mange har bruk for – både seniorer og pensjonister. Men det kan være dyrt å kjøpe nye briller. Da er det lurt å vite om at vi har gode tilbud på briller, noe som gjør at du kan hjelpe synet ditt uansett om du trenger å se bedre på lengre eller kortere avstand – eller begge deler. Eller kanskje du trenger solbriller til sommeren eller bare for å matche stilen med et par moteriktige briller.

Informasjon om rabatter for seniorer og pensjonister

Briller er et hjelpemiddel som gjør hverdagen enklere for mange. Pensjonistrabatter gjør at du som pensjonist kan få bedre priser enn ordinært. Også du som er over 55 år kan få seniorrabatter. Så neste gang du trenger å kjøpe briller, kan du med fordel benytte deg av rabattene for seniorer og pensjonister. Pensjonistrabatter er ekstra gode tilbud for de som er pensjonister. Seniorrabattene på Hei Senior gir rabatter på briller for deg som er senior.

Seniorrabatter på briller

Hos Heisenior.no kan du finne seniorrabatter på briller. Flere optikere har tilbud som du som senior kan benytte deg av. Seniorrabatter gjør at du får tilbud til en lavere pris enn ordinært. Som 55+ har du rett til seniorrabatt når du trenger nye briller, og det finnes gode tilbud fra flere optikere.

Briller med pensjonistrabatt

Det kan være dyrt å kjøpe briller, men som pensjonist har du rett til pensjonistrabatt. Hos Hei Senior har vi flere optikere med tilbud som du som pensjonist kan benytte deg av. Det er viktig å ha rett styrke på brillene, og synet endrer seg med alderen. Derfor kan man trenge å bytte briller av og til. Her hos Hei Senior er det mange tilbud å få, slik at du som pensjonist kan skaffe deg nye briller med pensjonistrabatt.

Billige briller og linser
Billige briller og linser
Kampanje
Extra Optical er prisledende i markedet både i Norge og Sverige, med priser fra 295,- for komplette briller.