PENSJONISTRABATTER HELSE

Det er viktig å ta vare på helsen når man blir eldre. Det er er jo et privilegium å ha god helse når man er oppe i årene. Mange produkter fokuserer på helse for mennesker i alle aldre. Her har vi samlet tilbud for deg som er 55+ og pensjonist. Nå kan du få gode seniorrabatter og pensjonistrabatter på helseprodukter.

Mer informasjon om rabatter innen tannpleie og medisinsk behandling for pensjonister og seniorer over 55 år

Seniorrabatt tannpleie

Er det dyrt å gå til tannlegen? Som senior over 55 år kan du få seniorrabatt på tannpleie. Glem derfor ikke å sjekke ut seniorrabattene innen tannpleie. Her kan man spare flere hundrelapper i året.

Seniorrabatt optiker

Trenger du nye briller eller sjekke synet ditt hos en optiker? Visste du at du kan få seniorrabatter hos optiker om du har fylt 55 år? Det er alltid bra å ha dette i bakhodet ved et besøk hos optikeren. Med en seniorrabatt kan du spare mye penger sammenlignet med ordinær pris.

Seniorrabatt frisør

Trenger du en hårklipp, men kvier deg for å gå til frisøren på grunn av den stive prisen? Nå trenger ikke du som er 55+ å bekymre deg lenger, ettersom du kan få seniorrabatter hos frisøren. Med seniorrabatt hos frisøren får du muligheten til å benytte deg av tilbud til en lavere pris.

Pensjonistrabatt tannpleie

Trenger du å gå til tannlegen? Det kan fort bli dyrt. Men som pensjonist kan du få pensjonistrabatt på tannpleie. Du kan spare hundrevis av kroner i året ved å benytte deg av pensjonistrabatt neste gang du går til tannlegen.

Pensjonistrabatt optiker

Synet blir ofte dårligere med årene. Da er det godt å vite at det finnes pensjonistrabatter for deg som er pensjonist og som trenger nye briller. Flere optikere tilbyr pensjonistrabatter, noe som gjør at du kan spare mange hundrelapper når du trenger å skaffe deg nye briller.

Pensjonistrabatt frisør

Skal du i et selskap? Da trenger du kanskje en tur til frisøren. Med pensjonistrabatter kan du spare penger som du heller kan bruke på andre ting.

8hours -50%
Sov godt hver natt
Kampanje
8hours er et sovemiddel for alle som vil sove godt, som består av deilig myk melatonintablett. Prøv i 60 dager til halv pris.
Bodystore
Bodystore.no – din helsekostbutikk på nett!
Varemerke
Bodystore.no er en av Norges ledende helsekostbutikker på nett og tilbyr produkter innen økologiske matvarer, superfoods, vitaminer & mineraler og hudpleie.
Bodystore NY
Ekstra lave priser!
Kampanje
Bodystore.no er en av Norges ledende helsekostbutikker på nett. Se aktuelle tilbud og rabatter.
Dentway
Enkel tannbleking hjemme
Kampanje
Dentway er Nordens ledende forretning innenfor hjemmetannbleking. Få gratis rådgivning fra godkjent tannpleier.
VitaePro -50%
Prøv nye VitaePro for 174 kr
Kampanje
VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser for muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.