PENJONISTRABATTER KJÆLEDYR

Hva med litt selskap for å gjøre pensjonisttilværelsen ekstra hyggelig? Et kjæledyr kan gi deg mye glede og godt selskap. Og hvis du allerede har et kjæledyr, kan du nyte av pensjonistrabattene for kjæledyr som mange butikker tilbyr. Det kan være alt fra mat til kattene, et nytt hundebånd eller noe annet til kjæledyret ditt.

Mer informasjon om rabatter innen kjæledyr for deg som er over 55 år.

Det finnes flere seniorrabatter på produkter for ditt kjæledyr, noe som gjør at du ikke bruker like mye penger som om du hadde kjøpt produktene til ordinær pris. Et kjæledyr kan gi deg massevis av glede, men det kan også være krevende å ta vare på det. Derfor er det godt at det er mange tilbud fra butikker som jobber med kjæledyr her på Heisenior.no, og her finner du en oversikt over alle butikker som tilbyr pensjonistrabatter.

Kjæledyr trenger ikke bare kjærlighet, men også noe å spise. Hundefôr kommer for eksempel i mange varianter, men noen selskaper spesialiserer seg på produkter som passer for akkurat ditt kjæledyr, og gjennom disse kan du legge en bestilling og nyte av seniorrabattene som du har tilgang til når du har fylt 55 år.

I Love Dogs
Alt du trenger til hunden!
Varemerke
I Love Dogs selger varer til hunder (og katter). Kjøp hundeklær, hundeutstyr, godbiter, tygg, hundesnacks og mer!
Alt du trenger til ditt husdyr
Alt du trenger til ditt husdyr
Varemerke
Rask levering rett hjem og fri frakt på bestillinger over 599 kr!
I Love Dogs
Alltid gode tilbud
Kampanje
Finn alt til kjæledyret hos I Love Dogs. Fri frakt over 500 kr.
VetZoo
Nye rabatter hos VetZoo
Kampanje
Kampanjepriser på alt til kjæledyret. Fri frakt over 599 kr!