PENSJONISTRABATTER MAT OG DAGLIGVARER

Alle trenger å spise. Og du som er pensjonist kan benytte deg av pensjonistrabatt når du kjøper mat, siden flere butikker tilbyr pensjonistrabatter. Her på Heisenior.no kan du se tilbud og pensjonistrabatter fra dagligvarekjeder og få pensjonistrabatter på mat.

Les mer om rabatter på dagligvarer og mat for seniorer og pensjonister

Pensjonistrabatter innebærer at du som er pensjonist kan kjøpe mat og dagligvarer til en lavere pris enn ordinært. Her på Heisenior.no kan du se flere tilbud og pensjonistrabatter på mat. Med en pensjonistrabatt kan du kjøpe mat til en lavere pris, og det gjelder både for vanlige dagligvarer som du forbereder selv eller ferdiglaget mat som du bare trenger å varme opp. Pensjonistrabatter er derfor noe som er bra å ha i bakhodet når man planlegger å kjøpe mat hos en av dagligvarekjedene.

Pensjonistrabatt dagligvarer

Dagligvarer er noe alle trenger, og som pensjonist kan du få rabatt på innkjøp av dagligvarer. Pensjonistrabatt er bra for pensjonister som trenger å kjøpe dagligvarer og samtidig vil spare noen kroner ved å benytte seg av pensjonistrabatten.

Seniorrabatt dagligvarer

Når du handler dagligvarer kan du som senior få en god seniorrabatt, noe som gjør at du kan spare penger på innkjøpene dine. Ikke glem å sjekke ut seniorrabattene på dagligvarer som er tilgjengelig for deg som er 55+.

Bodystore
Ekstra lave priser!
Kampanje
Bodystore.no er en av Norges ledende helsekostbutikker på nett. Se aktuelle tilbud og rabatter.
Haupt Lakris -15%
-15% på hele sortimentet
Kampanje
Håndlaget lakris fra Sverige. Den perfekte gaven til deg selv eller noen andre.
HEJSENIOR
HelloFresh
Spar opptil 1549 kr på 5 kasser!
Kampanje
Skreddersy ukesmenyen din med HelloFresh, og få alt du trenger levert på døra.
HelloFresh
En av Norges deiligste måltidskasser!
Varemerke
Med HelloFresh kan du sette sammen ukemenyen din akkurat slik du vil ha den - og du kan endre retter når det passer deg.