PENSJONISTRABATTER MATKASSER

Har du lyst til å kjøpe noe godt til helgen? Kanskje litt fersk frukt eller noe annet snacks? Nedenfor finner du gode tilbud fra velrennomerte varemerker innen matkasser og dagligvarer, og de fleste av dem tilbyr også gratis frakt ved kjøp over en viss sum.

Les mer om rabatter på matkasser for seniorer og pensjonister

Seniorrabatt matkasser

Matkasser er noe mange kan ha nytte av, ung som gammel. Og noen ganger kan det være ganske dyrt å handle i butikken. Med en matkasse kan du som er senior unne deg noe ekstra godt, siden du kan få seniorrabatt når du kjøper en matkasse fra en av matkasseleverandørene som har tilbud her på Heisenior.no.

Nå for tiden kan man få mat og dagligvarer levert hjem. Man kan hente matkassen rett fra butikken eller få den levert helt til døren. Og du som er 55+ har tilgang til seniorrabatter, noe som gjør at du kan kjøpe matkasser til en lavere pris enn ordinært.

Matkasser har forskjellig innhold for å tiltrekke seg så mange personer og smaker som mulig. Noen har bare vegetarisk mat, andre inneholder mest frukt og grønt, og noen inneholder en blanding av det meste. Og som senior kan du derfor velge hvilken matkasse du vil ha før du får den levert hjem til deg.

Pensjonistrabatt matkasse

Pensjonistrabatt på matkasse er noe som alle pensjonister bør huske på når de har bestemt seg for å bestille en matkasse fra et av selskapene som tilbyr matkasser. Noen dagligvarebutikker har egne matkasser, men det finnes også selskaper som spesialiserer seg på å bare selge matkasser. Uansett hva du velger kan du som pensjonist benytte deg av pensjonistrabatter.

Matkasser gjør hverdagen enklere, og du trenger ikke dra til butikken og bestemme deg for hva du vil ha. Du klikker bare på det du ønsker i matkassen eller bestiller en ferdigpakket matkasse, slik at du slipper å tenke på hva du skal legge i handlekurven. I tillegg blir dagligvarene kjørt hjem til deg. Det finnes mange alternativer, og her på Heisenior.no kan du sjekke ut en rekke tilbud på matkasser.

Bodystore
Ekstra lave priser!
Kampanje
Bodystore.no er en av Norges ledende helsekostbutikker på nett. Se aktuelle tilbud og rabatter.
Haupt Lakris -15%
-15% på hele sortimentet
Kampanje
Håndlaget lakris fra Sverige. Den perfekte gaven til deg selv eller noen andre.
HEJSENIOR
HelloFresh
Spar opptil 1549 kr på 5 kasser!
Kampanje
Skreddersy ukesmenyen din med HelloFresh, og få alt du trenger levert på døra.
HelloFresh
En av Norges deiligste måltidskasser!
Varemerke
Med HelloFresh kan du sette sammen ukemenyen din akkurat slik du vil ha den - og du kan endre retter når det passer deg.