PENSJONISTRABATTER ØKONOMI

Som senior og pensjonist kan det av og til være vanskelig å få økonomien til å strekke til. På denne siden finner du rabatter og tilbud som lar deg spare penger når det gjelder bank, forsikring, strømavtale, hvitevarer og mobilabonnementer, noe som kan hjelpe deg med å få mer penger til overs til andre ting.

Mer informasjon om rabatter for pensjonister og seniorer innen økonomi

Seniorrabatt bank

Som 55+ kan du få seniorrabatt når du ønsker å bytte bank. Flere banker tilbyr spesielt gunstige seniorrabatter.

Seniorrabatt forsikring

Trenger du å tegne en ny forsikring eller fornye din gamle? Hvis du er en senior over 55 år, kan du få seniorrabatt på forsikring. Hold utkikk etter de beste tilbudene!

Seniorrabatt strømavtale

Det er en jungel av strømavtaler der ute. Men ikke glem at du som er senior over 55 år kan få seniorrabatt på strømavtaler. Det er mange gode tilbud å få når du er senior.

Seniorrabatt hvitevarer

Det kan være dyrt å kjøpe hvitevarer. Men som senior på 55+ kan du få seniorrabatt på hvitevarer hos utvalgte butikker. Ikke glem å sjekke ut disse seniorrabattene når du trenger å bytte ut kjøleskapet, oppvaskmaskinen eller andre hvitevarer.

Pensjonistrabatt bank

Som pensjonist kan du få pensjonistrabatt når du ønsker å bytte bank. Det finnes flere banker som tilbyr spesielt gunstige pensjonistrabatter.

Pensjonistrabatt forsikring

Trenger du å tegne en ny forsikring eller fornye din gamle? Hvis du er pensjonist og er over 65 år kan du få pensjonistrabatt på forsikring. Hold utkikk etter de beste tilbudene!

Pensjonistrabatt strømavtale

Det er en jungel av strømavtaler der ute. Men ikke glem at du som er pensjonist kan få pensjonistrabatt på strømavtaler. Som pensjonist er det mange gode tilbud å benytte seg av.

Pensjonistrabatt hvitevarer

Det kan være dyrt å kjøpe hvitevarer. Men som pensjonist kan du få pensjonistrabatt på hvitevarer hos utvalgte butikker. Ikke glem å sjekke ut disse pensjonistrabattene når du trenger å bytte ut kjøleskapet, oppvaskmaskinen eller andre hvitevarer.

Et heldigitalt forsikringsselskap
Et heldigitalt forsikringsselskap
Varemerke
Med Hedvig får du utmerket service, problemfri forsikring og hjelp hele døgnet i Hedvig-appen.
LOS
Bestill enkel strøm fra LOS
Varemerke
LOS er landets tredje største strømleverandør, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge.