PENSJONISTRABATTER UNDERHOLDNING

Liker du å gå på kino, teater eller opera? Det er mye i underholdningsverdenen som er verdt å få med seg. Som senior over 55 år får du seniorrabatter som lar deg spare penger når du går på kino, teater eller opera. Pensjonister har også tilgang til pensjonistrabatter på diverse arrangementer. Hold utkikk etter de beste rabattene her.

Les mer om underholdning med rabatt for pensjonister og seniorer

Seniorrabatt kino

Det har blitt dyrere å gå på kino og se en film de siste årene, men nå kan du som er senior over 55 år se filmer billigere, siden det finnes seniorrabatter på kino for deg. Sjekk gjerne ut de tilgjengelige seniorrabattene på kino.

Seniorrabatt teater

Hadde det ikke vært deilig med et lite avbrekk i hverdagen og bli underholdt av en teaterforestilling? Nå finnes det gode seniorrabatter på teater for deg som er over 55 år. Gå alene eller ta med en venn eller partner og se teaterforestillingen dere har lyst til å se – og til en lavere pris enn den ordinære med seniorrabatt på teater.

Seniorrabatt Opera

Operaen har mange flotte forestillinger og opplevelser, og nå kan du som er senior få oppleve disse med en seniorrabatt på opera. Man kan få seniorrabatter på opera for alle slags forestillinger, og du finner sikkert en forestilling som passer for deg.

Seniorrabatt Museum

Lyst til å lære noe nytt? Da kan du jo besøke et museum, og med seniorrabatt på museum kan du kjøpe inngangsbilletten til en lavere pris. Glem altså ikke å benytte deg av seniorrabatten som tilbys av diverse museer.

Seniorrabatt Golf

Trenger du å øve deg på golfferdighetene dine? Som senior kan du benytte deg av seniorrabatter på golf når du føler for å spille en runde med golf. Ta en runde selv eller med en partner, og få med deg seniorrabattene som er tilgjengelig.

Seniorrabatt Lydbøker

Det kan være avslappende å høre på en lydbok. Nå kan du som har fylt 55 år få seniorrabatt på lydbøker. Ikke glem at du kan få seniorrabatt neste gang du ønsker å kjøpe en ny lydbok.

Seniorrabatter Dyrehage

Å besøke en dyrehage kan være både avslappende, spennende og lærerikt. Derfor er det utmerket at det også finnes seniorrabatter på besøk til dyrehage. Det er alltid noe å se og oppleve i en dyrehagene, og du kan bruke pengene du sparer ved å benytte deg av en seniorrabatt på noe annet koselig.

Pensjonistrabatt Kino

Det kan være gøy å leve seg inn i en film av og til, og det er slettes ikke dumt å få rabatt på en dyr kinobillett. Og som pensjonist kan du få pensjonistrabatter når du har tenkt til å ta en tur på kino.

Pensjonistrabatt Teater

Hadde det ikke vært deilig med et avbrekk i hverdagen og bli underholdt av en teaterforestilling? Som pensjonist kan du få en pensjonistrabatt når du kjøper en billett til en teaterforestilling, så ikke glem at du kan benytte deg av pensjonistrabatter neste gang du vil gå på teater.

Pensjonistrabatt Opera

Å gå på opera kan være en magisk opplevelse. Som pensjonist kan du få en god pensjonistrabatt når du har tenkt til å se en operaforestilling. Ikke glem å holde utkikk etter pensjonistrabatter når du kjøper billetten.

Pensjonistrabatt Museum

En tur til et museum kan være både gøy og lærerikt. Når du ønsker å besøke et museum, kan du som pensjonist få pensjonistrabatt og spare penger som heller kan brukes til andre ting.

Pensjonistrabatt Golf

Mange pensjonister liker å spille golf. Og som pensjonist kan du få pensjonistrabatt når du vil besøke golfbanen og øve deg på ferdighetene dine.

Pensjonistrabatt Lydbøker

Det er nok ikke noe som er mer avslappende enn å høre på en lydbok, enten på en gåtur eller på sofaen hjemme. Som pensjonist kan du få pensjonistrabatter på lydbøker.

Pensjonistrabatt Dyrehage

AÅ ta en tur til den nærmeste dyrehagen kan være både interessant og spennende. Pensjonister kan få en pensjonistrabatt når de vil ta en tur til den lokale dyrehagen.

Allente
TV og bredbånd fra Allente
Varemerke
Allente leverer TV, streaming og internett til over en million kunder i Norden.
CDON
Underholdning og elektronikk
Varemerke
CDON er Nordens største nettbutikk. Kjøp film, musikk, spill, bøker, elektronikk og mye mer.
CDON
Store rabatter!
Kampanje
Finn gode tilbud på elektronikk, verktøy, bøker og mye mer!
Fabel
Prøv lydbøker gratis i 4 uker!
Kampanje
Fabel tilbyr tusenvis av lydbøker. Prøv gratis i 4 uker!
Kinogavekort
Kjøp et kinogavekort
Varemerke
Mottakeren av gavekortet velger selv hvilken film de ønsker å se. Gavekortet brukes til kjøp av kinobilletter og kioskvarer på de aller fleste kinoer i Norge.
Kinoklubb
Gode filmer til halv pris på kino
Varemerke
Medlemskap i Kinoklubben gir halv pris på minst ti utvalgte filmer på kino i året!
Norli
Bøker og mer på nett
Varemerke
Hos Norli finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best.
Strim
Serier, film og TV på ett sted
Varemerke
TV-kanaler og strømmetjenester samlet i ett abonnement.
Strim
Norges mest komplette strømmetjeneste!
Kampanje
Nordmenn bruker i snitt 600 kr/mnd på TV og strømming. Med Strim betaler du fra 249 kr/mnd.
Viaplay
TV, film og sport på nettet!
Varemerke
Med Viaplay kan du se serier, film og sport på mobiltelefon, datamaskin, nettbrett og smart-TV.