PRINCESS

Interiørkjeden Princess har over 150 butikker i hele Norge. I tillegg har Princess en nettbutikk med et stort utvalg varer. Interiørkjeden ble etablert i 1969 og er i stadig vekst den dag i dag.

Les mer om Princess

Produkter og bærekraft

Hos Princess finner man produkter innen interiør og tekstil, som blant annet et stort utvalg av dyner, puter, gardiner og pynt til hjemmet. Her kan man finne produkter til alle slags rom i hjemmet, inkludert soverom, barnerom og kjøkken.

Princess har fokus på miljø og bærekraft. Dette innebærer et miljøfokus hvor materialene skal være mest mulig bærekraftige. I tillegg har Princess et økt fokus på redusert emballasje og effektiv transport. Dun produktene er også Svanemerkede og sporbare i tråd med økt miljøvennlighet og bærekraft.

Sy for deg

I samarbeid med Moving Mamas tilbyr Princess flere tjenester innen sy og søm. Syersker med god kunnskap om sying av blant annet puter, sengetepper og gardinhøyder kan ta pån seg denne type oppdrag.

Omsøm av gardiner og puter med glidelås tilbys også. Estimert prisliste på disse tjenestene finnes på hjemmesiden. Man kan også ta kontakt med nærmeste Princess-butikk for mer informasjon om estimert pris og hvilke sy-tjenester som er tilgjengelige hos dem.

Tilbud og salg

På nettsiden er det flere Princess tilbud og Princess salg. Her kan man finne utvalgte varer med Princess rabatt på inntil 70 %. Også 3 for 2-tilbud finner man i Princessbutikken. Noen ganger hender det at varer ikke er tilgjengelige i nettbutikken og da kan det være lurt å stikke innom nærmeste fysisk Princess butikk for å skaffe varer på salg.

Princess Venneklubb

Om man ønsker å motta eksklusive tilbud og bonuskampanjer så kan man registrere seg i Princess Venneklubb. Her kan det dukke opp Princess dyner tilbud og Princess gardiner salg. Også en rekke andre fordeler kan man få ved å registrere seg i venneklubben. Mer informasjon om fordeler i Princess Venneklubb finnes på Princess nettbutikk.

Book en konsulent

Om du trenger tips og råd til innredning av hjemmet så kan Princess tilby eksperthjelp på dette området. Her kan man få tips og råd knyttet til både fargevalg og valg av materiale. En slik time kan foregå enten i butikk eller via videosamtale. Dette er gratis og uforpliktende. Mer informasjon om dette finner man på hjemmesiden.

Levering

Man har mulighet til å oppnå fri frakt til hentested når man handler produkter i nettbutikken. Princess tilbyr også hjemlevering mot en priskostnad. Mer informasjon om kjøpsbetingelser, hjemlevering, frakt og kostnader er tilgjengelig på nettsiden.

Princess
Varer på salg
Kampanje
Interiør, kjøkken, soverom og mer til ekstra lave priser!