STRIM

Hvordan vi ser på filmer og serier har endret seg drastisk i løpet av de siste tiårene. Tidligere kunne man kun se på en serie når den gikk på TV, og film måtte leies eller kjøpes. I dag kan vi bestemme nøyaktig når og hvor vi ønsker å se på våre favoritt-serier og -filmer. Det finnes flere ulike løsninger for dette, og Strim er én av disse.

Les mer om Strim

Hva er Strim?

Strim er en norsk strømmetjeneste, som ble lansert i 2018. Tjenesten har samlet strømmetjenester og TV-kanaler på ett og samme sted, noe som gjør det enklere og rimeligere å se på det man ønsker. Det er ikke behov for å verken ha en dekoder eller andre former for TV-bokser. Alt man trenger er internett, som gjør Strim tilgjengelig både hjemme og på hytta så lenge man har tilgang til internett. Med denne tjenesten kan man følge med på TV direkte, se opptak, finne filmer og serier i arkivet, og benytte seg av flere ulike strømmetjenester.

Abonnementer

Som kunde kan man velge mellom flere Strim-pakker, med eller uten sport. Abonnementet kan når som helst endres, settes på pause og reaktiveres i henhold til hva man har behov for.

Kunder kan velge mellom følgende Strim pakker: Strim Mye og Strim Mest. Ønsker man å ha tilgang til mer sport, kan man i tillegg bestille pakken Sport Basis og Sport Premium.

Strim strømmetjenester

Begge Strim-pakkene gir kunder tilgang til fem internasjonale strømmetjenester, inkludert Viaplay Film og serier, HBO Max og TV2 Play. Med disse strømmetjenestene har man tilgang til flere tusen forskjellige filmer og serier, som vil si at man enkelt kan finne noe underholdene å se på. Ved å velge Sport Premium-pakken i tillegg, får man tilgang til Viaplay Total og TV2 Play Champions League, LaLiga, Sport, Film og Serier.

Strim kanaler

Hvor mange kanaler som er inkludert, avhenger av hvilken pakke man har valgt. Med Strim Mest får man tilgang til hele 33 kanaler, mens Strim Mye gir tilgang til 13 kanaler. Dersom man i tillegg velger sportspakken, vil man ha tilgang til åtte forskjellige sportskanaler hvor man kan se på alt fra fotball til golf og ishockey.

Priser

Strim priser avhenger av hvilken pakke man velger, samt om man velger å ha sport i tillegg eller ikke. For en komplett oversikt over Strim pris for hver enkelt pakke, kan man ta en titt på hjemmesiden. Her vil man til enhver tid finne oppdatert pris Strim.

Strim rabatter og tilbud

Strim prøveperiode

Som med alle strømmetjenester har Strim tilbud om å prøve Strim gratis i en bestemt periode. Dette er et tilbud som nye kunder kan benytte seg av for å finne ut av om strømmetjenesten passer for dem. Siden det ikke er noen bindingstid på abonnementet, kan dette brukes som en Strim test. Ikke bare for å finne ut av hvordan tjenesten passer, men også hva slags abonnement man kan ha bruk for.

Strim verdikode

På nett finner man verdikode Strim. Disse kodene kan blant annet gi rabatter på tjenester. Hvor mye rabatt man får avhenger av hva slags Strim rabattkode man finner og benytter. Enkelte gir 50 % rabatt, mens andre kan gi så mye som 90 %. Verdikoder kan også benyttes for å forlenge perioden med Strim gratis.

Strim erfaring

Kunder og eksperter har testet Strim, og kommet fram til at tjenesten er både enkel, smart og rimelig. I 2022 ble de også kåret til den TV-distributøren som har de mest fornøyde kundene av Epsi Rating Norge. Dette viser at flere kunder har hatt en meget god opplevelse av Strim som sin leverandør av TV og strømmetjenester på nett.

Strim
Norges mest komplette strømmetjeneste!
Kampanje
Nordmenn bruker i snitt 600 kr/mnd på TV og strømming. Med Strim betaler du fra 249 kr/mnd.