TELIA

Mobiltjenesteleverandøren Telia er en av Nordens største i sin bransje og har siden oppstarten i 1989 vært nyskapende innen teknologi, kommunikasjon og samhandling. Telia, som i begynnelsen het NetCom, har inn under deres paraply mobil- og IT-selskap som OneCall, Tele2, MyCall, Phonero, Chess og Get. Alle disse benytter seg av Telia sin teknologiske infrastruktur som blant annet innebefatter 4G- og 5G-nettet.

Les mer om Telia

Telia Norge

Hovedkvarteret til Telia Norge ligger ikke så langt unna Nydalen i Oslo. De ble det første teleselskapet som ikke var statseid på GSM-mobilnettet. Dette ble avklart da Samferdselsdepartementet innvilget en konsesjon for dette i Norge i 1991. Telia Norge, som da het NetCom, ble lansert den 27.september 2003.

I 2020 ble ikke bare Telia Norge et teleselskap, men kjøpte opp Get og ble dermed en helhetlig leverandør av teletjenester og internettjenester. Blant tjenestene Telia tilbyr finner vi blant annet Telia mobilabonnement, Telia mobilt bredbånd og bredbånd.

Telia Play

Dersom du ønsker å se TV et annet sted enn hjemme gjennom Teliaboksen din, kan du benytte deg av mobilappen Telia Play, som du får tilgang til som Telia abonnent. Med denne kan du se TV akkurat hvor du vil og når du vil. Du kan velge om du vil strømme sendingene direkte på TV-en, eller se det på en PC eller direkte på mobilen. Med strømmetjenesten samler du tjenestene dine og kanalene i ett og samme Telia-abonnement. Du kan enkelt sette sammen din egen underholdningspakke, velge kanaler og tilleggstjenester direkte i appen.

Telia Mobil

Du kan velge mellom flere ulike mobilabonnement fra Telia Mobil og utvalget er stort. Blant valgene du kan gjøre er om du vil ha ubegrenset data eller en fast mengde data inkludert i ditt abonnement hver måned. Telia Mobil har også egne abonnement til deg som er under 29 år som er svært prisgunstige. Dette mobilabonnementet heter Telia X Ung.

Er dere flere i familien, kan dere velge å samle alle inn under et og samme abonnent. Da får alle familien den samme datamengden og du får rabatter på hvert av abonnementene.

Telia mobilt bredbånd

Du kan velge om du ønsker et fast internett hjemme via bredbånd, eller om du ønsker å ta et tilleggsabonnement i et mobilt bredbånd. Telia mobil bredbånd gir deg tilgang på internett der du er. Du vil alltid ha tilgang på internett der det er mobildekning. Det er heller ingen begrensning i å få internett på hytta eller fritidsboligen din. Her tilbyr Telia trådløst nett.

Telia tilbud

Det vil alltid lønne seg å samle flere tjenester inn under ett og samme tak. For Telia vil du kunne få et godt tilbud dersom du har en eller flere tjenester levert av dem. Det betyr at dersom du både er mobilkunde og TV-kunde får du bedre priser enn om du kun bare har et Telia-abonnement hos dem.

Telia rabatt

Om du velger et abonnement der du går med på å binde deg til Telia i 12 måneder, vil du få en rabatt på 10 %. Underveis i bindingsperioden står du fritt til å velge mer data eller oppgradere til et abonnement der ubegrenset data inngår.

Telia
Enkle og fleksible abonnent
Varemerke
Velg mobilabonnement med ubegrenset data eller en fast datamengde hver måned, og fri bruk av samtaler og meldinger.