VANLIGE SPØRSMÅL

LURER DU PÅ NOE?

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene. Hvis du har et annet spørsmål, kan du kontakte oss ved å bruke skjemaet nedenfor.

HVORFOR BØR JEG BLI MEDLEM?

Det er selvfølgelig valgfritt og helt gratis å bli medlem. Som medlem får du muligheten til å delta i eksklusive tilbud så snart de blir tilgjengelige. Du får også muligheten til å få skreddersydde tilbud som passer for akkurat deg.

HVORDAN DELTAR JEG I ET TILBUD?

Det er enkelt å finne tilbudene som passer for deg på Hei Senior. Når du går videre for å fullføre kjøpet, følger rabatten eller tilbudet automatisk med. Enkelt og sikkert.

HVA GJØR JEG HVIS JEG VIL LEVERE TILBAKE NOE JEG HAR KJØPT?

Hei Senior formidler bare kontakten mellom deg og selskapet du vil kjøpe et produkt eller tjeneste av. Hei Senior sørger for at du får et godt tilbud/pris, men utover det kjøper du direkte fra leverandøren, og alle vanlige avtaler om leveranse og kvalitet gjelder som vanlig. Hei Senior samarbeider kun med anerkjente selskaper.

HVOR LENGE GJELDER TILBUDENE?

Det varierer veldig hvor lenge tilbud og rabatter er tilgjengelige, så er det noe man virkelig har lyst på kan det være lurt å handle raskt og tipse venner man også tror kan være interessert i tilbudet. Hvis det er noe spesielt man er interessert i, kan man som medlem også overvåke kategorier.

ET TILBUD MANGLER

Hvis du savner en kategori eller mener at en bestemt butikk bør være med kan du skrive til oss på [email protected], så skal vi gjøre det vi kan for å løse det. Vi oppdaterer tilbudene kontinuerlig for å opprettholde en best mulig tjeneste for deg.

KAN MAN FØLGE HEI SENIOR PÅ SOSIALE MEDIER?

Ja, vi har aktive sider på Facebook, Instagram og Twitter – følg oss gjerne for få oppdatert informasjon om kundeopplevelser og våre nyeste tilbud!

SKRIV TIL OSS

Live Chat

Kundetjeneste og medlemsservice

Hej Senior presenterar

RABATTER FÖR 55+

Rabatter och erbjudande för 55+ samlade på ett ställe för dig.

HejSenior
MediaPartners

HÄR HAR DU SETT HEJ SENIOR

TV 3 Ikon
Kanal-5 Logo Ikon
SVD Ikon