VIAPLAY

Viaplay er en strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av TV-serier, filmer, sport, og annet innhold til sine abonnenter. Tjenesten er tilgjengelig i flere land, inkludert Norge, og har blitt en populær plattform for mange som ønsker å se favorittprogrammene sine når og hvor de vil.

Les mer om Viaplay

Viaplay tilbyr et bredt spekter av innhold fra ulike kilder. Her kan kunder velge mellom serier og filmer, inkludert populære amerikanske eller lokale produksjoner. I tillegg tilbyr tjenesten direktesendte sportsarrangementer, som for eksempel fotball, hockey, og golf. Enkelte abonnentementer gir også muligheten til å strømme dokumentarer, nyheter og andre spesialprogrammer.

Strømming der det passer

Viaplay kan benyttes med forskjellige enheter, som smarttelefon, nettbrett eller smart-TV og spillkonsoller. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å finne fram til og å velge innhold. I tillegg til dette, er det mulig å laste ned innhold til utvalgt enhet. På denne måten får man også tilgang til favorittprogrammene sine, selv uten å være koblet til internett.

Ved å opprette flere profiler på samme konto, kan alle familiemedlemmer tilpasse sin profil med ønsket innhold. Man får også anbefalinger basert på hva man ser på mest.

Ulike abonnementer hos Viaplay

Strømmetjenesten Viaplay Norge tilbyr fire ulike abonnementer, alle til Viaplay pris:

  • Viaplay Nyheter: For de som kun er interessert i og ønsker tilgang til nyheter. Gjennom dette abonnementet får man tilgang til siste nytt fra flere kjente nyhetskanaler.
  • Viaplay Film og serier: Dette er abonnementet for de som særlig ønsker tilgang til alt av film og serier. I denne avtalen er også tilgang til nyheter inkludert.
  • Viaplay Medium: Dette abonnementet gir tilgang til sport, i tillegg til nyheter, film og serier.
  • Viaplay Total: Abonnementet for kunder som ikke ønsker noen begrensninger. Med dette har man i tillegg til øvrig innhold også tilgang til strømming av Premier League.

Hva koster Viaplay?

Viaplay priser vil variere avhengig av hvilket abonnement man velger. Imidlertid er det Viaplay Nyheter som er det rimeligste alternativet, da dette tilbyr færrest tjenester. Det dyreste abonnementet er Viaplay Total, eller Viaplay Premier League, da det er dette som inkluderer flest tjenester.

I tillegg gir Viaplay muligheten for å betale for en lenger tidsperiode med forskuddsbetaling. Dette er det mulig å spare penger på. Likevel kan alle abonnementer oppsies når det skulle være ønskelig. Mer informasjon om Viaplay Sport pris og andre tjenester finner man på nettsiden.

Viaplay rabatt

Siden Viaplay er en abonnementstjeneste, vil det kreves en månedlig avgift. Her tilbys imidlertid kunder gode priser og hyppige kampanjer, og det er mulig å prøve ut Viaplay gratis i en prøveperiode før man velger å abonnere.

Både med Viaplay verdikode eller Viaplay rabattkode kan man få tilgang til en rekke alternativer innen film, nyheter, sport og serier til en rimelig pris. Ulike koder gir tilgang til forskjellige Viaplay tilbud, og alle kodene vil registreres ved opprettelse av ny konto. Har man en verdikode Viaplay, kan denne tastes inn ved registrering. Deretter kan man bla gjennom kategoriene for å finne noe man ønsker å se på med gratis Viaplay den første tiden.

Viaplay
TV, film og sport på nettet!
Varemerke
Med Viaplay kan du se serier, film og sport på mobiltelefon, datamaskin, nettbrett og smart-TV.