VITAEPRO

VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd av høy kvalitet. Kosttilskuddet blir solgt av VitaeLab. VitaeLab er spesialist på kosttilskudd og ble etablert i Norge i 2002. I dag har virksomheten kunder i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Nederland. Kosttilskuddet er dermed et av Nordens mest brukte med over 150 000 kunder.

Les mer om VitaePro

Produktet anbefales for personer som ikke får i seg nok fisk, frukt og grønnsaker i sitt vanlige kosthold. Kosttilskuddet bidrar til å holde leddene komfortable, og i tillegg kan produktet benyttes hvis man ønsker å opprettholde et normalt fungerende immunsystem.

Hva inneholder VitaePro?

VitaePro inneholder ingredienser som er sporbare, rene og trygge. Flere av ingrediensene har også dokumentert effekt. Ingrediensene er blant annet en kombinasjon av vitaminer, planteestrakter, antioksidanter og Omega 3. Urteestraktet Boswellia serrata, også kalt “indisk røkelse” er en sentral ingrediens i VitaePro. Det er denne ingrediensen som bidrar til å holde leddene komfortable, og motvirker stive ledd.

VitaePro inneholder også ingredienser som Vitamin D, Vitamin C, Vitamin E og Mangan. I produktet benyttes det også miljøvennlig Omega 3-fettsyrer. Det vil si at leverandøren av ingrediensen oppfyller kravene til bærekraftige fangstmetoder. Komplett informasjon om ingredienser og næringsinnhold finner man på hjemmesiden hos Vitae Pro.

Fungerer VitaePro?

VitaePro oppleves ulikt fra person til person. For å kunne oppnå best mulig effekt er anbefalingen å ta produktet jevnt over tid, og følge anbefalinger som blir gitt. Oversikt over anbefalinger finner man på nettsiden. Ingredienser som benyttes i VitaePro har dokumentert effekt på muskler og immunsystem. På hjemmesiden kan man også finne ytterligere informasjon om kunder sine personlige VitaePro erfaringer.

VitaePro-tilbud

VitaePro i butikk finner man hos utvalgte butikker. Gode VitaePro tilbud vil man også kunne finne på hjemmesiden hvor man får VitaePro rabatt. Innimellom kan man også få en gratis gave når man oppretter et abonnement. Abonnementet er uten forpliktelser og kan bli sagt opp når man selv ønsker det. På hjemmesiden finner man informasjon om aktuelle tilbud, som en testpakke av VitaePro gratis, og eventuelt en VitaePro rabattkode.

Bonusprogram

Hvis man bestiller VitaePro gjennom VitaeLab får man bonuspoeng på hvert kjøp. Disse poengene kan benyttes på utvalgte produkter. I tillegg til å være leverandør av VitaePro så er det flere produkter som tilbys av dette selskapet. Blant annet tilbyr VitaeLab produkter som Collagen Duo, Magnesium, Vitamin D, Vitamin K2 og OmegaPro. Man kan samle bonuspoeng ved kjøp av alle produkter knyttet til VitaeLab eller ved å verve venner og familie. Komplett oversikt over hvilke bonuspoeng man kan tjene finner man på hjemmesiden.

VitaePro
Prøv nye VitaePro for kun 99 kr!
Kampanje
VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser for muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.