Velkommen til Hei Senior!

Hjertelig velkommen! Vi har mottatt mange spørsmål om Hei Senior fra interesserte besøkere, og på denne siden vil du kunne finne alt du ønsker å vite om oss. Send oss gjerne et spørsmål på [email protected] om det er noe annet du måtte lure på.

Hva er Hei Senior?

Hei Senior er en gratis tjeneste for alle over 55 år. Vi har over 125 000 medlemmer og vokser raskt. Vi jobber med en rekke norske butikkjeder og varemerker for å samle og arrangere gode tilbud for seniorer. Gjennom nettsiden og våre nyhetsbrev får man tilgang til de beste tilbudene og rabattene som er tilgjengelig.

Vårt ønske er at alle medlemmer skal kunne spare penger på det de er interessert i, og derfor gjør vi vårt beste for å finne frem tilbud i et bredt spektrum av kategorier. Her finner du rabatter innen hus og hjem, klær og mote, sportsutstyr, mobilabonnementer, bøker, streamingtjenester og det meste annet man kan tenke seg. I nær fremtid planlegger vi også å arrangere reiser og utvide tilbudene våre på andre fronter – alt til ekstra hyggelige priser. Jo flere som blir med, jo bedre tilbud kan vi forhandle frem for medlemmene våre.

Litt om oss 👋

Hei Senior ble opprinnelig startet i Sverige i 2020, og etter en svært god mottakelse bestemte vi oss for å etablere oss her i Norge også. Den norske nettsiden ble lansert på våren 2022 og har allerede nesten 10 000 medlemmer.

Vi ønsker også at Hei Senior skal være mer enn bare tilbud. På bloggen vår skriver vi interessante og lærerike artikler, og snart vil vi blant annet lansere kryssord og sudoku. I tillegg har vi en veldig aktiv Facebook-side hvor medlemmene våre kan snakke sammen og bli kjent med hverandre. Bli gjerne med du også!

Besøk om oss om du vil bli litt bedre kjent med oss.

Hvorfor bør jeg bli medlem? 🎉

Du trenger ikke å være medlem for å få tilbudene som ligger på nettsiden vår, men vi sender også ut nyhetsbrev på e-post med jevne mellomrom. I dette nyhetsbrevet samler vi de beste rabattene på ett sted, og vi sender også ut eksklusive tilbud som kun er tilgjengelig for de som er medlem. Så fordelen med å bli medlem er at du vil motta disse nyhetsbrevene rett til e-posten din. Det er helt gratis å bli medlem, og man kan selvfølgelig melde seg ut igjen om man ikke ønsker å være medlem lenger.

Vanlige spørsmål

Er det gratis å melde seg inn i Hei Senior?

Ja, det er helt gratis å være medlem av Hei Senior.

Kan hvem som helst bli med?

Absolutt! Hvem som helst er velkommen til å registrere seg.

Hvilke tilbud og rabatter kan jeg forvente meg å motta?

Vi samler tilbud og rabatter innen en rekke kategorier, inkludert hus og interiør, klær, mobilabonnementer, underholdning og mye mer.

Kan jeg melde meg ut igjen hvis jeg vil?

Ja. I hver e-post ligger det en lenke som man kan klikke på dersom man vil melde seg ut. Ellers kan man sende oss en e-post til [email protected].

Hvem står bak Hei Senior?

Hei Senior drives av Hej Senior AB, et selskap som holder til i Sverige.